Service

Tijdelijk 20% internetkorting!

Bestellen Service Levertijden Prijzen Betaling
Garantie Afhalen Bezorgen Bezorgkosten

Service

 

Bestellen

Via onze site www.schuifdeurkastonline.nl is het mogelijk om vanuit uw luie stoel een schuifdeurkast te bestellen. U volgt de stappen in de bestel / offerte procedure nauwgezet en u vult alle gegevens in. Aan het einde van de procedure kunt u een offerte uitprinten of de bestelling plaatsen.

 

Bij het kiezen van de kleuren dient u rekening te houden met eventuele kleurverschillen, dit komt o.a. door de kleur instellingen van uw beeldscherm. Staat uw kast er niet bij of heeft u speciale wensen vraag dan een offerte aan via offerte op maat. Vul alle gegevens nauwkeurig in en wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag (meestal binnen 3 werkdagen).


Naar boven

 

Service

Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze services zoals inmeten, monteren en bezorgen van uw schuifdeurkast tot aan de deur. De prijs van deze services is op aanvraag en afhankelijk van uw woonplaats en de situatie op locatie. De inmeet service vindt plaats nadat de schuifdeurkast door u is besteld, en heeft als extra voordeel dat de door u uitgezochte kleur ter plaatse kan worden bekeken. Eventuele aanpassingen worden door ons verwerkt en op de definitieve factuur aangepast.


Naar boven


Levertijden

Wij hanteren de volgende gemiddelde levertijden voor de onderstaande productgroepen. Wij hanteren de afleverdatum altijd in overleg met u!

Schuifdeuren op maat 15 – 20 werkdagen
Kastinterieur op maat 15 – 20 werkdagen
   
Accessoires  
* Garantie artikelen 10 werkdagen
* Maatwerk onderdelen 10 - 15 werkdagen
* Luxe accessoires 5 - 10 werkdagen

 

Let op!
Dit zijn gemiddelde levertijden mits voorradig bij de leverancier. Bij een bestelling en/of offerte vermelden wij altijd de levertijd.


Prijzen
Alle op de site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, ook die van de bezorg en verzendkosten.


Naar boven


Betaling

Bij opdracht dient er een aanbetaling van 30% te worden voldaan, pas als de aanbetaling binnen is zal de kast definitief worden besteld. De aanbetaling kan gemakkelijk via Ideal op onze site gedaan worden. Het restant van de factuur kan worden voldaan doormiddel van vooruit betaling (dient op onze rekening te staan op dag van afhalen/bezorging/montage). Ook is het mogelijk om bij montage van uw kast het restant contant of via eenmalige machtiging te voldoen aan onze monteur.


Naar boven


Garantie

Op al onze schuifdeurkasten zit minimaal 10 jaar garantie.


Naar boven

 

Afhalen

U kunt uw bestelling ook op afspraak afhalen. U kunt van donderdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur uw bestelling afhalen in Bodegraven.


Naar boven

 

Bezorgen

Het transport is in goede handen. Wij bezorgen alle schuifwanden en interieurs met eigen vervoer en wij werken ook samen met een transporteur. De voordelen zijn legio. Hieronder vindt u er enkele:
1. De chauffeur weet wat hij vervoert en zorgt altijd voor een correcte aflevering.
2. U kunt het restant contant of via eenmalige machtiging voldoen (alleen bij eigen vervoer, bij vervoer met transporteur dient alles vooraf te zijn voldaan)

3. Uw bestelling leveren wij af aan huis, op de begane grond. Woont u in een flat of een appartement, dan leveren wij uw bestelling beneden in de hal af.
4. Wij bellen minimaal één werkdag voor levering de verwachte levertijd aan u door.
5. Bij calamiteiten kunt u ons altijd bereiken om de levering aan te passen.


Naar boven

 

Bezorgkosten
Een order met een factuurbedrag van minimaal 150.00 euro en een afleveradres binnen een straal van 10 km rond Bodegraven wordt GRATIS afgeleverd.Buiten deze regio zijn de bezorgkosten op aanvraag, maar de eerste 10 kilometer zijn altijd GRATIS.

 

Let op!
Orders onder de 150 euro die wij met eigen vervoer afleveren, berekenen wij 15 euro orderkosten! Producten die per post verzonden kunnen worden tot een gewicht van 30 kilo verzenden we tegen TNT-tarief door heel Nederland (zie tabel). De producten die per post verzonden worden, moeten vóór levering betaald worden en op onze bankrekening zijn bijgeschreven.

 

0-10 kg € 12,00
10-30 kg
€ 20,00
Maximale afmeting 140x78x50 cm

 

 

Belangrijk


Let op!
De materialen leveren wij af aan huis, tot aan de eerste drempel. De materialen worden niet door ons naar boven gebracht tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Woont u in een flat of een ander appartement, leveren we af beneden in de hal.


Naar boven