Contact

Contact

Tijdelijk 20% internetkorting!

Contact

 

Wie zijn wij?

Bij Schuifdeurkastonline.nl bestelt u 100% vertrouwd. Wij zijn de webshop van UniFitt kastwandsystemen, UniFitt is een onderdeel van UniZon Zonwering, een zonweringspeciaalzaak die sinds 1995 is gevestigd in Bodegraven. UniZon Zonwering heeft zich in de afgelopen 14 jaar in de markt gezet als een speciaalzaak die alleen voor de beste kwaliteit en service gaat. Ook in de binnen- en buitenzonwering zijn wij dealer van dé grote merken.
UniFitt heeft zeer ruime ervaring als kastenexpert met een eigen vakkundig montage team en is gespecialiseerd in alle mogelijke kastwandsystemen voor de scherpste prijs. Ons eigen vakkundig montage team kan er voor zorgen dat uw kast perfect wordt ingebouwd. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven / projecten, snel betrouwbaar en met service voorop.


Schuifdeurkastonline.nl is gespecialiseerd in schuifdeurkasten voor doe-het-zelvers. Via deze website bieden wij u onze showroom thuis aan. Zo kunt u uw eigen schuifdeurkast gewoon vanachter uw computer ontwerpen en online bestellen. Ook wijst deze site u de weg bij het monteren van uw schuifdeurkast. Onze aanpak biedt u niet alleen gemak, maar ook zeer scherpe prijzen.


Schuifdeurkastonline.nl heeft een kast voor ieder budget! Profiteer dus net als vele klanten die u voorgingen mee van onze kwaliteit, service en de scherpste prijzen van Nederland voor uw schitterende én duurzaam schuifdeur kast. 

 

Contactgegevens

Hebt u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Stel uw vraag per mail: info@schuifdeurkastonline.nl.

Wilt u persoonlijke begeleiding en advies op maat klik dan hier.

 

Email: info@schuifdeurkastonline.nl
Fax: 0172-610549
RABO rekening: 10.85.20.587 t.n.v. UniFitt
Postbank rekening: 78.24.535 t.n.v. UniFitt
KvK: 29045099

 

Afhaaladres

Doortocht 18-20
2411 DS BODEGRAVEN